Probabilistic Modelling of the Food Matrix Effects on Curcuminoid's In Vitro Oral Bioaccessibility - Génie Enzymatique et Cellulaire UTC
Article Dans Une Revue Foods Année : 2024

Probabilistic Modelling of the Food Matrix Effects on Curcuminoid's In Vitro Oral Bioaccessibility

Mirian T K Kubo
Franck Merlier
Maria Anastasiadi
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1402423
Fady R Mohareb
Claire Rossi
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1080929
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Dates et versions

hal-04650122 , version 1 (16-07-2024)

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Citer

Kevin de Castro Cogle, Mirian T K Kubo, Franck Merlier, Alexandra Josse, Maria Anastasiadi, et al.. Probabilistic Modelling of the Food Matrix Effects on Curcuminoid's In Vitro Oral Bioaccessibility. Foods, 2024, 13 (14), pp.2234. ⟨10.3390/foods13142234⟩. ⟨hal-04650122⟩
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